Lúzer-spirál. Hogyan ne hódítsunk nőt.
2014. február 14. írta: Utazolany

Lúzer-spirál. Hogyan ne hódítsunk nőt.

Jobb ma egy veréb mint holnap egy túzok. Rövid stratégiák.

Sok felszedési módszert megéltem már, de az illető valahol mindig ember, vagy legalábbis gerinces maradt a szememben.

Az indiaiak ezt a szemléletmódomat is megváltoztatták. Nincs többé gerinc csak kétségbeesett lúzerörvény.

Nem is tudom hol kezdjem a sikersztorit.

A teljesen elfogadott általános jelenség Goán a következő:

1.) A kajánul mosolygó hétvégére kiszabadult közeli városban tanuló/dolgozó férfiak falkába verődve vadásznak. Nagyon elmésen (biztos sokat gondolkodtak rajta, nagyon eredeti ötlet) az egyikük fotózza a többit, úgy irányítva az alanyokat hogy pont az áldozattal essenek egy vonalba, és nyilván nem ők lesznek a kép főszereplői hanem a naiv kislányok akik valóban azt hiszik hogy csoportkép készül.

2.) Véletlenül közel úsznak a kiszemelt áldozathoz és megpróbálnak szóbaelegyedni velük a hullámok tengerében. Szerintem arra alapozzák ezt az elméletet hogy a lányok az otthoni problémáikat levetkőzve vetiik magukat a sors kezeibe, és hát nem romantikus pont az óceánban megismerni a jövendőbelijüket? 

3.) Fülhallgatóval sincs nyugta a lányoknak. Nem veszik a célzást a fiúk, odamennek és mutogatnak hogy "szedd már ki, hozzád beszélek!" Tuti módszer

4.) Mikor egy lány egyedül van, a srácok egyértelmű célzásnak veszik, hogy társra várnak. Ki másra, mint rájuk. Így hát épp arra lesz dolguk, leülnek a lányok mellé, és fel sem néznek a telefonjukból, már pötyögnék be a nevet hogy barátok legyenek facebookon. Ezt az egyet nem értem. Az a cél hogy mutogassák egymás közt, ki hány nőt "szedett" fel? Vagy mégis mi? 2 másodpercbe telik unfriendelni valakit, újabb 0,1 másodperc blokkolni, szóval hajrá srácok, megéri! Járassátok le magatokat, és légyszi írjátok már meg a sztorit, hadd tudjam már meg hogy mi zajlik egy ilyen beteg agyban.

A hosszabb, kidolgozottabb stratégia most jön, a következő bejegyzésben. Amíg az kezdődik, menjetek el fogat mosni :-)

Paparazzi.jpg

süti beállítások módosítása